.

Інгредієнти
| Гриби – королівські (великі) печериці | |
| Рослинне масло – . | |
| Шинка – . | |
| Ріпчаста цибуля – . | |
| Часник – . | |
| Майонез – . | |
| Сир . | |
| Сіль – . |
Як приготувати Фаршировані печериці
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти (див. фото).

Гриби помити, акуратно відрізати у них ніжки, не пошкоджуючи капелюшки.

Дрібними кубиками нарізати шинку, грибні ніжки, цибулю, часник. Натерти сир.

Обсмажити на олії цибулю до прозорості, потім додати шинку, грибні ніжки, часник. Перемішати, смажити 5-10 хвилин.

Грибні капелюшки перекласти в вогнетривке блюдо, посолити і всередині і зовні, наповнити начинкою.

Зверху додати по 1-2 краплі майонезу, присипати тертим сиром. Поставити запікатися в духовку на 30-40 хвилин при температурі 150 С.

Подавати до столу. Приємного апетиту!
