Фаршировані печериці

.

Інгредієнти

Гриби — королівські (великі) печериці
Рослинне масло — .
Шинка — .
Ріпчаста цибуля — .
Часник — .
Майонез — .
Сир .
Сіль — .

Як приготувати Фаршировані печериці

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти (див. фото).

Гриби помити, акуратно відрізати у них ніжки, не пошкоджуючи капелюшки.

Дрібними кубиками нарізати шинку, грибні ніжки, цибулю, часник. Натерти сир.

Обсмажити на олії цибулю до прозорості, потім додати шинку, грибні ніжки, часник. Перемішати, смажити 5-10 хвилин.

Грибні капелюшки перекласти в вогнетривке блюдо, посолити і всередині і зовні, наповнити начинкою.

Зверху додати по 1-2 краплі майонезу, присипати тертим сиром. Поставити запікатися в духовку на 30-40 хвилин при температурі 150 С.

Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Нектарини, фаршировані рікоттою і халвою