Фаршировані яблука з медом та горіхами за 5 хвилин

Яблука краще брати зелені з кислинкою, у мене була зеленувата грушівка.

Інгредієнти

яблуко — 3 шт
горіхи волоські — 10-15 шт
мед — 2 столові ложки

Як приготувати Фаршировані яблука з медом та горіхами за 5 хвилин

В мікрохвильовій печі яблука печуться лічені хвилини.

Покроковий рецепт

Підготувати необхідні інгредієнти. Яблука краще брати зелені й кислі. У мене була зеленувата грушівка,вона дуже ароматна і відмінно підходить для запікання. Мед і горіхи корисні для підвищення захисних сил імунітету.

Яблука вимити і зрізати верхівку ножем. Вийняти Серединку. Головне дістати насіння і трохи м’якоті. Зробити це дуже легко з допомогою чайної ложки. Зубочисткою проколоти яблучка наскрізь 5-10 разів.

Горіхи очистити і дрібно нарізати.Покласти в середину яблука горіхи і полити медом. Якщо мед густий можна покласти його в середину між горіхами.

Яблука поставити запікатися в мікрохвильову піч на 5 хвилин.

Їсти запечені яблучка краще трохи остиглі. При бажанні готові яблучка можна прикрасити цукровою пудрою.

Дивіться також:  Печериці, запечені з перепелиним яйцем