Курка, запечена з лимоном і білим вином

Інгредієнти

Курячі стегна — 800 г (або стегенця)
Вино біле сухе — 1 склянка
Лимон — 1/2 шт
Ріпчаста цибуля — 2 головки
Часник — 1 головка
Прованські трави — 1 ст. л.
Сіль — за смаком

Як приготувати Курка, запечена з лимоном і білим вином

Покроковий рецепт

Стегна курки скласти у вогнетривку форму, полити зверху вином. Посолити, перемішати.

Викласти часточки лимона, ріпчастої цибулі і роздавленого часнику (прямо в лушпинні). Заправити прованськими травами.

Поставити форму в розігріту до 200 С духовку на 40 хвилин (приблизно) до готовності курки. Періодично поливати курку рідиною з дна. При подачі присипати зеленню.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечена морква