Інгредієнти
Курячі стегна — 800 г (або стегенця) | |
Вино біле сухе — 1 склянка | |
Лимон — 1/2 шт | |
Ріпчаста цибуля — 2 головки | |
Часник — 1 головка | |
Прованські трави — 1 ст. л. | |
Сіль — за смаком |
Як приготувати Курка, запечена з лимоном і білим вином
Покроковий рецепт
Стегна курки скласти у вогнетривку форму, полити зверху вином. Посолити, перемішати.
Викласти часточки лимона, ріпчастої цибулі і роздавленого часнику (прямо в лушпинні). Заправити прованськими травами.
Поставити форму в розігріту до 200 С духовку на 40 хвилин (приблизно) до готовності курки. Періодично поливати курку рідиною з дна. При подачі присипати зеленню.
Приємного апетиту!