Картопля, запечена в майонезі і спеціях

Для любителів картопляного гарніру пропонується простий рецепт, в якому бульби запікаються в майонезі в духовці.

Інгредієнти

Картопля — 5 штук
Майонез — 2 ст. ложки
Масло ратсительное — 2 ст. ложки
Сіль — за смаком
Спеції для картоплі — за смаком

Як приготувати Картоплю, запечену в майонезі і спеціях

Картопляний гарнір підходить до багатьох страв з м’яса, риби, овочів, грибів. Пропонований спосіб приготування картоплі оцінять господині, у яких немає часу стояти біля плити. Картопелька запікається в духовці, попередньо присмачений спеціями і майонезом.

Покроковий рецепт

Отже, відбираємо хороші, незіпсовані картопляні бульби. Очищаємо картоплю від шкірки. Нарізаємо кожен бульба на 4 або 6 часточок. Перекладаємо картопляну нарізку по містку миску.

Картоплю приправляємо сіллю за смаком, додаємо улюблені спеції.

Викладаємо в миску до картоплі майонез.

Вливаємо олію.

Ретельно перемішуємо картоплю і викладаємо її на деко.

Картоплю запікаємо в майонезі при 220 градусах приблизно півгодини (час залежить від сорту картоплі).

Приємного вам апетиту!

Дивіться також:  Запечений молода картопля, в апельсинової глазурі