Кекс з шоколадною глазурю

Перші кекси були дуже відмінні від того, що ми їмо сьогодні. Але незважаючи на це, сьогодні кекси не втратили популярність!

Інгредієнти

маргарин — 125 мл
сіль — одна четверта ч. ложки
вода — 125 мл
розпушувач тіста — 1 ч. ложка
яйця курячі — 2 шт.
борошно пшеничне вищого сорту — 2 склянки
плитка шоколаду будь — яка- 1 шт.
цукор — пів склянки

Як приготувати Кекс з шоколадною глазур’ю

Простий в приготуванні і дуже смачний кекс, який може приготувати навіть дитина!

Покроковий рецепт

Для початку потрібно збити яйця, додавши цукор і сіль.

Зверху насипати борошно, розпушувач, налити води.

Потім розрізати маргарин і розтопити його.

Влити маргарин і добре перемішати.

Розстелити у форму папір для випічки.
Змастити маслом.

Потім залити тісто.

Далі розподілити тісто по всій формі.

Ставимо в духовку на 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин.

Готовність кексу перевіряти сірником.
(Якщо на сірнику залишається тісто, кекс не готовий).

Поки печеться кекс, можна зробити шоколадну глазур, розтопивши шоколад на водяній бані.

Коли глазур розтопилася, можна заливати її на кекс. Прикрасити можна ягідками.

Кекс готовий! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Як спекти осетинський пиріг з капустою і сиром?