Ніжний десерт-печиво з ягодами прекрасно підійде до дня святого Валентина і до зимового Новорічного чи Різдвяного столу.

Інгредієнти
| Для ягідної начинки: | |
| будь-які ягоди свіжі і дуже соковиті – 120 г | |
| пісок цукровий тростинний – півтори ч. ложки | |
| сік яблучний, бажано, свіжовіджатий – 20 мл | |
| масло вершкове розм’якшене – півтори ч. ложки | |
| листовий желатин – 1 лист | |
| Для кокосового тіста: | |
| вівсяні пластівці з висівками – один повний стакан | |
| стружка кокосова – половина склянки | |
| масло вершкове несолоне – 140 г | |
| рідкий мед – півтори ст. ложки | |
| пудра цукрова – півтори ст. ложки | |
| негашене харчова сода – одна чайна ложка | |
| мелкомолотая борошно пшеничне – один повний стакан |
