Ніжний десерт-печиво з ягодами прекрасно підійде до дня святого Валентина і до зимового Новорічного чи Різдвяного столу.
Інгредієнти
Для ягідної начинки: | |
будь-які ягоди свіжі і дуже соковиті – 120 г | |
пісок цукровий тростинний – півтори ч. ложки | |
сік яблучний, бажано, свіжовіджатий – 20 мл | |
масло вершкове розм’якшене – півтори ч. ложки | |
листовий желатин – 1 лист | |
Для кокосового тіста: | |
вівсяні пластівці з висівками – один повний стакан | |
стружка кокосова – половина склянки | |
масло вершкове несолоне – 140 г | |
рідкий мед – півтори ст. ложки | |
пудра цукрова – півтори ст. ложки | |
негашене харчова сода – одна чайна ложка | |
мелкомолотая борошно пшеничне – один повний стакан |