Кокосове печиво з начинкою з ягідного желе

Кокосове печиво з начинкою з ягідного желе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний десерт-печиво з ягодами прекрасно підійде до дня святого Валентина і до зимового Новорічного чи Різдвяного столу.

Інгредієнти

Для ягідної начинки:
будь-які ягоди свіжі і дуже соковиті – 120 г
пісок цукровий тростинний – півтори ч. ложки
сік яблучний, бажано, свіжовіджатий – 20 мл
масло вершкове розм’якшене – півтори ч. ложки
листовий желатин – 1 лист
Для кокосового тіста:
вівсяні пластівці з висівками – один повний стакан
стружка кокосова – половина склянки
масло вершкове несолоне – 140 г
рідкий мед – півтори ст. ложки
пудра цукрова – півтори ст. ложки
негашене харчова сода – одна чайна ложка
мелкомолотая борошно пшеничне – один повний стакан

Як приготувати Кокосове печиво з начинкою з ягідного желе