Цим божественним кулінарним пишністю можна здивувати всі гостей, присутніх за столом на святі. У ньому божественно абсолютно все: коржі, начиння, прикраси…

Інгредієнти
| Для основи бісквітного торта: | |
| курячі яйця – 3 шт. | |
| просеянная борошно (з пшениці) – кухоль | |
| цукор – буквально гуртка | |
| розпушувач для тіста – 1 пакетик | |
| Для приготування крему: | |
| молоко з будь-яким відсотком жирності – 1 упаковка (зазвичай вистачає і 800 мілілітрів) | |
| масло (вершкового) або маргарин – 1 пачка | |
| жовток з-під курячого яйця – 3 шт. | |
| цукор – 1 склянка | |
| пшеничне борошно – 2 столові ложки | |
| крохмаль – 2 столові ложки | |
| лікер з кокосовим смаком – 1/2 склянки | |
| цукор (ванільний) – 1 пакетик | |
| Елементи для прикраси торта: | |
| стружка кокоса – близько 1 склянки (можна купити в будь-якому магазині) | |
| цукерки «Рафаелло» – 1 упаковка |
