Торт Рижик з заварним кремом

Торт Рижик з заварним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Самі смачні медяники хороші господині готують в домашніх умовах своїми руками. У кожної в кулінарній книзі знайдеться кілька рецептів торта, але один з них неодмінно є найкращим.

Інгредієнти

Яйце – 3 шт
Цукровий пісок – 1 ст.
Масло вершкове – 120 гр.
Мед – 2-3 ст. л.
Сода – 1 ч. л.
Борошно – 3,5 ст.
Для крему
Молоко – 1 ст.
Яйце – 1 шт.
Цукор – 0,5 ст.
Борошно – 1 ст. л.
Масло вершкове – 100 гр.

Як приготувати Торт Рижик з заварним кремом