Млинцевий торт з вершковим кремом

Млинцевий торт з вершковим кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний вершковий крем не залишить байдужим навіть самих досвідчених дегустаторів.

Інгредієнти

Тісто
яйця – 4 шт.
цукор – 6 ст. л
сіль – 0,5 ч. л
вода/холодне молоко – 400 мл
борошно – 300 гр.
окріп – 400 мл
олія – 6 ст. л
розпушувач – 1,5 чл.
Крем
молоко – 2 склянки
цукор – 1 склянка
яйця – 3 шт.
борошно – 2 ст. л
вершки 30-33 % – 70 мл

Як приготувати Млинцевий торт з вершковим кремом