Цим божественним кулінарним пишністю можна здивувати всі гостей, присутніх за столом на святі. У ньому божественно абсолютно все: коржі, начиння, прикраси…
Інгредієнти
Для основи бісквітного торта: | |
курячі яйця – 3 шт. | |
просеянная борошно (з пшениці) – кухоль | |
цукор – буквально гуртка | |
розпушувач для тіста – 1 пакетик | |
Для приготування крему: | |
молоко з будь-яким відсотком жирності – 1 упаковка (зазвичай вистачає і 800 мілілітрів) | |
масло (вершкового) або маргарин – 1 пачка | |
жовток з-під курячого яйця – 3 шт. | |
цукор – 1 склянка | |
пшеничне борошно – 2 столові ложки | |
крохмаль – 2 столові ложки | |
лікер з кокосовим смаком – 1/2 склянки | |
цукор (ванільний) – 1 пакетик | |
Елементи для прикраси торта: | |
стружка кокоса – близько 1 склянки (можна купити в будь-якому магазині) | |
цукерки «Рафаелло» – 1 упаковка |