Кокосовий торт Рафаелло з лікерною просоченням

Кокосовий торт Рафаелло з лікерною просоченням – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цим божественним кулінарним пишністю можна здивувати всі гостей, присутніх за столом на святі. У ньому божественно абсолютно все: коржі, начиння, прикраси…

Інгредієнти

Для основи бісквітного торта:
курячі яйця – 3 шт.
просеянная борошно (з пшениці) – кухоль
цукор – буквально гуртка
розпушувач для тіста – 1 пакетик
Для приготування крему:
молоко з будь-яким відсотком жирності – 1 упаковка (зазвичай вистачає і 800 мілілітрів)
масло (вершкового) або маргарин – 1 пачка
жовток з-під курячого яйця – 3 шт.
цукор – 1 склянка
пшеничне борошно – 2 столові ложки
крохмаль – 2 столові ложки
лікер з кокосовим смаком – 1/2 склянки
цукор (ванільний) – 1 пакетик
Елементи для прикраси торта:
стружка кокоса – близько 1 склянки (можна купити в будь-якому магазині)
цукерки «Рафаелло» – 1 упаковка

Як приготувати Кокосовий торт “Рафаелло” з лікерною просоченням