Курча з манго

Як приготувати Курча з манго

Представляємо вашій увазі рецепт курчати з манго і болгарським перцем в солодкому і пікантному соусі. Курка з манго – це унікальне блюдо на вечерю, яке обов’язково отримає схвальні відгуки!
20 мл рослинного масла;
350 грам курчати;
спеції;
болгарський перець;
подрібнений часник;
2 грами подрібненого імбиру;
300 мл курячого бульйону;
20 грам цукру;
20 мл соєвого соусу;
20 мл рисового оцту;
кукурудзяний крохмаль;
150 грам манго.
1. У великій каструлі розігрійте олію на середньому вогні.
2. В один шар покладіть курку. Приправити спеціями блюдо.
3. Готуйте курку протягом шести хвилин до утворення скоринки.
4. Додайте перець в сковороду і тушкуйте до м’якого стану.
5. Додайте часник і імбир на сковороду і варіть хвилину.
6. У невеликій мисці змішайте курячий бульйон, цукор, соєвий соус, рисовий оцет і кукурудзяний крохмаль.
7. Вилийте суміш курячого бульйону на курку та овочі, доведіть до кипіння.
8. Готуйте протягом двох хвилин.
9. Додайте шматочки манго і подавайте.

Дивіться також:  Курячий салат з солоними огірками