Курячий салат з кедровими горішками

Курячий салат з кедровими горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Курячий салат з кедровими горішками

Для приготування цього простого святкового салат можна використовувати копчену курку, а також кедрові горішки, попередньо обсмажені всуху. Ті, кому такий салат здається дуже калорійним, можуть замінити копчену курку вареним курячим м’ясом.

Інгредієнти:

– легкий майонез (24 м);

– грудка куряча копчена (320 м);

– мак кондитерський (за смаком);

– будь-які спеції (за смаком);

– невеликі помідори свіжі (три штуки);

– очищені горішки кедрові (120 г);

– батон (85 г);

– свіжа зелень петрушки (32 р).

Процес приготування:

Промиті помідори нарізати кубиками середнього розміру і відправити в скляний салатник, далі очистити від кісток копчену курку. Нарізати куряче м’ясо соломкою, після цього необхідно розігріти до 175 градусів духовку.

Нарізати невеликими кубиками батон, перекласти хлібні шматочки в якусь миску насипати спеції, акуратно перемішати все. Далі перекласти хлібні шматочки в спеціях на деко і запікати їх приблизно десять хвилин до рум’яного відтінку. Остудити ароматні сухарики і перекласти їх в салатник, додати куряче м’ясо, січену петрушку і майонез.

Акуратно перемішати приготований курячий салат, присипати його кедровими горішками, які бажано попередньо обсмажити всуху.

Подавати приготований курячий салат з кедровими горішками і сухариками до святкового столу білим вином.