Якщо вам подобаються прості в приготуванні, але дуже смачні і ситні супи на основі курячого бульйону, то обов’язково візьміть на озброєння цей рецепт першого страви.

Інгредієнти
| Вода – 2 л | |
| Курка – 350 гр | |
| Картопля – 2 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля – 0,5 шт. | |
| Масло рослинне – 30 мл | |
| Пластівці вівсяні – 1 жменя | |
| Сіль – за смаком | |
| Кріп – за смаком |
Пропонуємо вам зварити супчик на курячому бульйоні з вівсяними пластівцями. Суп на виході має приємний смак, наваристу структуру. Крім курки і вівсяних пластівців для варіння супу потрібні картопляні бульби, морква з цибулею, масло для пасерування овочів, свіжий укропчик, спеції. Курку для бульйону відварити протягом 40 хвилин. Потім курятину дістати з каструлі, сам бульйон, приправити сіллю за смаком. Продовжуємо варити суп з вівсяними пластівцями далі.
Покроковий рецепт

Очищаємо від шкірки картопляні плоди, попередньо промивши їх від забруднень. На обробній поверхні очищену картоплю нарізаємо у формі тонких брусків. Перекладаємо картопляну нарізку в курячий бульйон для подальшої варіння.

Поки вариться картопля, займемося подрібненням моркви з цибулею. Пропонуємо нарізати тонкою соломкою моркву. Цибулю для супу подрібнимо шматочками.

Подрібнені овочі відправляємо пассироваться в розігріте рослинне масло на сковороду. Доводимо овочі до м’якості, а потім додаємо їх в каструлю до картоплі. Продовжуємо варити спільно практично до готовності.

Відміряємо потрібну кількість вівсяних пластівців.

Відправляємо пластівці в суп. Варимо до готовності всіх інгредієнтів.

Смак супу різноманітимо в кінці варіння порубаним свіжим кропом або іншою зеленню.

Апетитний суп з вівсяними пластівцями і куркою готовий! Приємного всім апетиту!
