Лазанья зі свинячим фаршем і кабачком

Лазанья зі свинячим фаршем і кабачком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо класична лазанья набридла, пропонуємо спробувати Лазанью зі свинячим фаршем і кабачком. Блюдо виходить ситним і дуже соковитим!

Інгредієнти

Листи для лазаньї – 4 уп.
Свинячий фарш – 1 кг
Томатний сік – 1 л.
Цибуля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Кабачки – 3 шт.
Молоко – 1 л.
Борошно – 4 ст. л.
Вершкове масло – 100 гр.
Пармезан – 250 гр.
Моцарелла – 250 гр.

Як приготувати Лазанья зі свинячим фаршем і кабачком