Ледачі відбивні

Ледачі відбивні, але чи можна назвати їх і рубленими, так як м’ясо нарізати маленькими шматочками.

Інгредієнти

Свинина — 1 кг
Ріпчаста цибуля — 500 гр
Яйця курячі — 3-4 шт.
Майонез — 400 гр
Борошно — 3-4 столових ложки (може більше, в залежності від рідини майонезу)
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Каррі — за смаком
Рослинне масло — для смаження

Як приготувати Ліниві відбивні

Це блюдо просте у приготуванні і дуже смачне, приготувати його зможе навіть починаюча господиня.

Покроковий рецепт

Приступаємо: цибулю нарізати дрібно, м’ясо нарізати маленькими шматочками.

Цибулю і м’ясо скласти в глибоку ємність, вбити яйця, додати майонез, спеції, борошно. Гарненько все перемішати, накрити кришкою і поставити охолонути години на 2-3.

На розігріту сковороду налити олію. Суміш з м’яса добре перемішати ложкою, консистенція повинна бути як на оладки, злегка рідка. Столовою ложкою викладаємо суміш на розігріту сковороду, формуючи котлету. Субстанція не повинна бути занадто рідкою, щоб вона не розтікалася по сковороді, тримала форму. Для густоти можна додати борошна.

Обсмажити до готовності, кілька хвилин з кожного боку, можна кілька разів перевертати, щоб не підгоряли, кришкою накривати не треба. Перевертати потрібно акуратно, з допомогою двох лопаток або виделок, щоб відбивна не втратила форму. Подавати можна з будь-яким гарніром — як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свинина, запечена в духовці, в рукаві