Листковий салат з печінки з морквою і солоними огірочками

Основний час витрачається на підготовку інгредієнтів, а сам салат готується дуже швидко.

Інгредієнти

Печінка яловича, свиняча або куряча — 350-400 гр.
Морква — 2-3 шт.
Ріпчаста цибуля — 3 шт.
Солоні огірки — 5-6 шт.
Яйця — 5 шт.
Майонез — 200-300 гр.

Як приготувати Листковий салат з печінки з морквою і солоними огірочками

Всі ми знаємо, що печінка – дуже корисний продукт. Але він ще і дуже смачний! Давайте приготуємо салат з печінки, який сподобається всім без винятку!

Покроковий рецепт

Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо до золотистого кольору. Печінка, яйця і моркву варимо до готовності.

Готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування.

Натираємо всі складові на і укладаємо шарами. Печінка іде першим шаром. Покриваємо майонезом.

Потім йде шар огірків. Після — морквяний шар. Наступний шар — смажену цибулю і яєчний білок. Не забуваємо кожен шар змащувати майонезом. Прикрашаємо Салат жовтками.

Ставимо на 2-3 часав холодильник, щоб він просочився, і їмо неймовірно смачне блюдо.
Приємного апетиту!

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Яєчний салат з лососем, маринованими огірками, кабачком і сиром