Лобіо

Лобіо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основа рецепта звичайно ж червона квасоля. Одне з найважливіших складових страви те, що квасоля потрібно перебрати, добре промити замочити на ніч у холодній воді.

Інгредієнти

Червона квасоля – 400 гр 400гр в сухому вигляді
Цибуля – 2 шт
Часник – 4 зубчики
Кінза – 1 пучок
Петрушка – 1 пучок
Хмелі-сунелі – 1 чайна ложка
Лавровий лист – 2 штуки
Червоний мелений перець – за смаком щіпка
Сіль – за смаком щіпка
Томатна паста – 2 столові ложки
Вода – 1 стакан
Оливкова олія – 2 столові ложки

Як приготувати Лобіо