Медальйони з індички з овочами і ананасом

Смачне дієтичне м’ясо індички з «барвистим» кисло-солодким гарніром.

Інгредієнти

Ананас — 4 гуртка (1/2 банки, консервований)
Болгарський перець — по 1 шт. (червоний і жовтий)
Квасоля стручкова — 150 г
Рослинне масло — 3 ст. л.
Курячий бульйон — 125 мл води)
Індичка — 6-8 шт. (медальйони, кожен близько 70 г)
Соєвий соус — 5 ст. л.

Як приготувати Медальйони з індички з овочами і ананасом

Покроковий рецепт

Консервований ананас нарізати кубиками. Обсмажити на сковороді з 1 ст. л. олії (близько 3-х хвилин). Зняти з вогню, викласти на тарілку.

Червоний і жовтий перець очистити від насіння, нарізати кубиками. Закинути в ту ж сковорідку, додавши 1 ст. л. масла. Закинути слідом квасолю, залити бульйоном, посолити. Тушкувати до готовності овочів (рідина повинна випаруватися).

Філе індички посолити, поперчити. Обсмажити на рослинному маслі (1 ст. л.) з обох сторін.

Медальйони індички закинути до овочів додати смажені ананаси, заправити соєвим соусом, перемішати. Всі розігріти (2-5 хвилин).

Розкласти блюдо порційно на тарілки. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі ніжки в томатному соусі