Для того щоб швидше прибрати плівку з печінки, печінка заздалегідь замочити на 2 години в молоці або на теплій воді. Молоко так само прибирає гіркоту.

Інгредієнти
| Печінка яловича – 500 гр. | |
| цибуля – 2 головки | |
| Морква – 2 шт. | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Майонез – 2 ст. л. | |
| Сметана – 2 ст. л. | |
| Яйця курячі – 3 шт. | |
| Сіль, перець – За смаком | |
| Петрушка – На-віч |
Правильно і смачно приготований печінковий торт прикрасить будь-яке святкове застілля і вдома, і в ресторані. До того ж печінка – джерело вітамінів
Покроковий рецепт


Яловичу печінку пропустити через м’ясорубку, так само пропустити через м’ясорубку 1 цибулю і 1 зубчик часнику, змішати з фаршем. Додати у фарш з печінки сіль, перець за смаком. Далі 3 яйця окремо збиваємо в пишну масу, у фарш додаємо 2 ст. л. борошна і збиті яйця.

Тісто має вийти не дуже рідким, але і не густим. У попередньо прогріту сковороду наливаємо трохи олії і вливаємо тісто. Смажимо млинці з двох сторін до готовності

Поки остигають млинці, 1 цибулю дрібно порубати, 2 морквини натерти на тертці. Тушити на повільному вогні (130°С) до готовності.
2 ст. л. майонезу і 2 ст. л. сметани змішати, додати подрібнений зубчик часнику.

Потім, кожен млинець змастити сумішшю з сметани з майонезом і часником, зверху викладаємо нашу зажарку, рівномірно розподіляючи її.


Перед подачею торт посипати зеленню і поставити в холодильник для просочення. Печінковий торт готовий, приємного апетиту!
