Печінковий торт з яловичої печінки з овочами

Печінковий торт з яловичої печінки з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не любите печінку? А ви пробували печінковий торт? Спробуйте приготувати цю чудову закуску з неповторним пікантним смаком.

Інгредієнти

Для тіста
Печінка – 400 гр.
Куряче яйце – 1 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Борошно – 3 ст. л.
Молоко – 4 ст. л.
Масло рослинне – 3 ст. л.
Цибуля – 1 шт.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Для начинки
Цибуля – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Мало рослинне для обсмажування
Соус
Майонез – 5 ст. л.
Часник – 2-3 зубчики
Зелень – за смаком

Як приготувати Печінковий торт з яловичої печінки з овочами