Пиріг з вершковим сиром і шоколадом

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

У світі дуже популярні різноманітні види тортів і пирогів. Про одному з сирних солодких пирогів з шоколадними шматочками і піде мова нижче.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
шоколадне печиво — одна упаковка, 400 гр
вершкове масло — пачка
вершковий сир — 150 гр
згущене молоко — 1 банка
шоколад білий і чорний — по 3/4 склянки
ванілін — 1 рпакетик

Як приготувати Пиріг з вершковим сиром і шоколадом

У світі дуже популярні різноманітні види тортів і пирогів. Про одному з сирних солодких пирогів з шоколадними шматочками і піде мова нижче.

Покроковий рецепт

1

Шоколадне печиво подрібнити. До отриманої маси додати розм’якшене вершкове масло, ретельно перемішати. Викласти отриману суміш на деко в форму. Зверху присипати шматочками темного і білого шоколаду. Поставити на годину в холодильник.

2

Наступний шар торта сирний. Для його приготування необхідно взяти вершковий сир, згущене молоко і ванілін. Перемішати ложкою до утворення однорідної маси.

3

У форму з застиглим печивом і шоколадом, вилити отриману сирно-вершкову суміш. Поставити випікатися в розігріту духовку при температурі 180 градусів на 20 хвилин.

4

Через 20 хвилин вийняти. Середина буде трястися і буде здаватися не пропеченою, це нормально. Візьміть зубочистку або дерев’яну шпажку і акуратно зробіть розлучення, зліва на право, від середини до країв, знизу вгору. Сир і шоколад злегка перемішаються.

5

За міру охолодження пиріг стане застигати. При подачі остиглий пиріг з сиром і шоколадом нарізати шматочками.

6

Зберігати шматочки пирога в герметичному контейнері в холодильнику протягом тижня. Замороженим можна зберігати до трьох місяців.

Дивіться також:  Швидкий пиріг до чаю