Рулети з скумбрії

Приготувати нескладно, інгредієнти прості.

Інгредієнти

Скумбрія с/м — 2 шт.
Морква — 2 шт.
Цибуля ріпчаста — 2 середні головки
Майонез — 3 ст. л.
Сіль — за смаком
Перець — за смаком

Як приготувати Рулети з скумбрії

Блюдо цікаве, а головне смачне! Гості обов’язково попросять рецепт.

Покроковий рецепт


Рибу розморожуємо, миємо, відрізаємо плавники, хвіст і голову, розбираємо акуратно на половинки, виймаючи всі кістки з тушок (легше це зробити пінцетом). Солимо, перчимо.

Розігріваємо сковороду, наливаємо олію. Цибулю подрібнюємо, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Додаємо майонез. Перемішуємо.

Викладаємо начинку на рибу, звертаємо рулетики, починаючи з хвоста. Укладаємо на деко, додаємо трохи води і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 40-50.

Готові рулети викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Можна додати гарнір.

Дивіться також:  Запечений у фользі минтай з картоплею і грибами