Рулети з скумбрії

Час приготування: 1 година

Приготувати нескладно, інгредієнти прості.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Скумбрія с/м — 2 шт.
Морква — 2 шт.
Цибуля ріпчаста — 2 середні головки
Майонез — 3 ст. л.
Сіль — за смаком
Перець — за смаком

Як приготувати Рулети з скумбрії

Блюдо цікаве, а головне смачне! Гості обов’язково попросять рецепт.

Покроковий рецепт

1


Рибу розморожуємо, миємо, відрізаємо плавники, хвіст і голову, розбираємо акуратно на половинки, виймаючи всі кістки з тушок (легше це зробити пінцетом). Солимо, перчимо.

2

Розігріваємо сковороду, наливаємо олію. Цибулю подрібнюємо, моркву тремо на тертці. Обсмажуємо до золотистого кольору.

3

Додаємо майонез. Перемішуємо.

4

Викладаємо начинку на рибу, звертаємо рулетики, починаючи з хвоста. Укладаємо на деко, додаємо трохи води і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 40-50.

5

Готові рулети викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Можна додати гарнір.

Дивіться також:  Супернежный полуничний пиріг