Начебто і простий овочевий салат, але яка заправка…ароматна, кисло-солодка, з гочичкой!

Інгредієнти
| Великий солодкий картопля – 300 г | |
| Морква – 300 г | |
| Оливкова олія – 70 мл | |
| Сіль – 1/2 ч. л. | |
| Чорний мелений перець – 1/2 ч. л. | |
| Насіння гірчиці – 1 / 2 ч. л. | |
| Оцет рисовий – 2 ч. л. | |
| Мед – 3 ч. л. | |
| Кориця – щіпка | |
| Карі порошок – щіпка | |
| Суха гірчиця – 1/2 ч. л. | |
| Зелень – кілька гілочок |
Цей овочевий салат із запеченої моркви і картоплі можна подавати як закуску, а можна подавати як гарнір з м’ясом птиці. Дуже смачно! Пробуємо…
Покроковий рецепт
Розігрійте духовку до 220 градусів. Почистіть моркву і картоплю. Наріжте овочі кубиками.
Деко вистелити фольгою або пергаментним папером.
Підготуйте овочі, змішайте кубики картоплі і моркви в глибокій великій чаші і додайте все за смаком сіль і чорний мелений перець. Розкладіть кубики овочів на деку і надішліть запікати до готовності. Готовність овочів можна перевірити, проткнув їх виделкою.
Поки печеться картопля, приготуйте смачну гірчичну заправку. Змішайте всі інгредієнти, що залишилися. Солодкість регулюйте за допомогою меду і оцту. У всіх смаки різні.
Готову картоплю присипте рубаною зеленню і полийте ароматною гірчичною заправкою. Приємного апетиту!
