Салат з блакитним сиром, фенхелем і мигдальними горішками

З будь-якого сиру з блакитною цвіллю і свіжого бульби фенхеля можна приготувати вишуканий ароматний салат.

Інгредієнти

обсмажені мигдальні горішки — 1 невелика жменя
коричневий цукровий пісок — 1/2 ст. ложки
бульба фенхеля свіжий — 1 штука
свіжовичавлений сік лаймовий — з 1 великого плоду
листовий салат мікс — один пучок середнього розміру у мене крес салат і радіччіо
олія оливкова — 3 ст. ложки
свіжі листочки м’яти — 3 ст. ложки
будь-блакитний сир — 35 г
кам’яна сіль мелкомолотая — за смаком
мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Салат з блакитним сиром, фенхелем і мигдальними горішками

З будь-якого сиру з блакитною цвіллю і свіжого бульби фенхеля можна приготувати вишуканий ароматний салат.

Покроковий рецепт

Промити як можна ретельніше листовий салат розкласти його на кухонному чистому рушнику, підсушити, потім крупно нарвати і перекласти в невеликій салатник. Промитий бульби фенхелю нарізати дуже тонкою соломкою, пересипати його в салатник.

Що стосується обсмажених мигдалевих горішків, то їх необхідно крупно порубати, потім подрібнити промиті м’ятні листя, далі нарізати невеликими шматочками який-небудь блакитний сир, перекласти в салатник всі інгредієнти подрібнені.

Тепер з решти інгредієнтів потрібно приготувати кисло-солодку заправку, як тільки вона буде готова, залишити її під кришкою хвилини на три, потім перелити в приготовану «трав’яний салат і перемішати все. Приготований салат з блакитного сиру і фенхелю ідеально підійде для будь-якого свята або романтичної вечері.

Дивіться також:  Салат ендівій з овочами та соусом із сиру рокфор і йогурту