
Інгредієнти
| Капуста “китайська” – 1 шт. (не велика) | |
| Яйця курячі – 2 шт. | |
| Зелень – | |
| Ріпчаста цибуля – | |
| Сіль – | |
| Майонез – |
Як приготувати Салат з китайською капустою і яйцями
Ви можете взяти будь-який вид капусти для цього салату, однак я волію китайську, оскільки вона більш м’яка. У цілому цей салат легко зробити, і це дуже поживно! У ньому міститься вітамін С!
Покроковий рецепт

Відварити яйця. У холодній воді, промити і обсушити кріп. Китайську капусту промити. Нашаткувати її, приправити сіллю. Якщо ви використовуєте жорстку капусту (іншого різновиду), можна її трохи пом’яти руками, попередньо посоливши.

Яйця почистити, порізати навпіл і нарізати соломкою.
Заправити майонезом. Додати нарізану зелень і перемішати.
Салат готовий! Приємного апетиту!
