Мавританський салат з сьомгою

Інгредієнти

Червона риба — 50 г (сьомга слабосаленая)
Брокколі — 5 гілочок
Болгарський перець — 1/2 шт
Картопля — 1 шт.
Листя салату — 2 аркуша
Лимон — 2 ст. л
Гірчиця діжонська — долька
Сіль — 2 ч. л
Мелений білий перець — за смаком
Цукор — за смаком
Петрушка — рублена

Як приготувати Мавританський салат з сьомгою

Покроковий рецепт

Зробимо заправку для салату. Видавити сік лимона. Посолити, поперчити. Додати діжонської гірчиці і щіпку цукру.

Додати масло, якщо немає оливкової, можна і рослинне. Перемішати, спробувати на смак (може ще

Відварену картоплю нарізати кубиками. Приблизно такими ж кубиками нарізати сьомгу. Броколі відварити в подсаленной воді хвилин 5 і стежити, щоб воно не переварилось. Після опустити в холодну воду, потім перекласти на сито і обсушити. Вже відварне броколі розібрати (порізати) на суцвіття.

Кубиками нарізати болгарський перець. Порвати (нарізати) листя салату.

Все це акуратно перемішати в салатник і полити заправкою.

Прикрасити петрушкою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Вітамінний салат на сніданок з овочів і фруктів