Салат з крабів з червоною ікрою

Як приготувати Салат з крабів з червоною ікрою

По-справжньому святковий варіант салату, який оцінять справжні гурмани. Готується з консервованого крабового м’яса.

Потрібно:

– 200 г м’яса;
– 120 г рису розсипчастого;
– пара яєць;
– близько 50 г ікри;
– зелена цибуля, майонез, жирні вершки, перець з сіллю.

Приготування:

1. Крабове м’ясо ріжуть невеликими скибочками. Рис відварюють до готовності й охолоджують. Яйця відварюють, нарубують досить дрібно.
2. Підготовлені продукти змішують відразу в салатнику, додають червону ікру. Засипають зелену цибулю, порізану шматочками завдовжки в один сантиметр.
3. Солять і перчать за смаком, заправляють сумішшю майонезу і вершків (береться рівну кількість інгредієнтів). Майонез краще підійде низькокалорійний.

Такий смачний салат не потребує додаткового оформлення, але якщо все-таки хочеться його прикрасити, то для цієї мети підійдуть скибочки свіжого лимона.

Дивіться також:  Новорічний салат «Ю-Шен» по-китайськи