Печінковий салат з солоним огірком

Пікантний салат для повсякденного або святкового столу

Інгредієнти

відварена куряча печінка — 320 гр.
варене яйце — 2 шт.
велика сира морква — 1 шт.
велика цибулина — 1 шт.
часник — 3 зубчики
солоні або мариновані огірки — 3 шт.
майонез або сметана — 3 — 4 ст. л.

Як приготувати Печінковий салат з солоним огірком

Живильний, смачний салат з гострим пікантним смаком допоможе прикрасити й урізноманітнити повсякденний і святковий стіл. При цьому інгредієнти, що входять до складу страви, знайдуться практично в будь-якому холодильнику.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти


1. Печінку нарізати невеликими кубиками, зсипати в глибокий салатник.



2. Цибулину порізати крупно на півкільця, засмажити на сковороді. Багато олії лити не треба, інакше салат буде дуже жирним. Обсмажену цибулю додати до печінки.



3. Моркву натерти дуже великою соломкою, злегка обсмажити. Чим вона буде більшою, тим рельефней вийде салат. Якщо морква ввібрала багато масла, потрібно спочатку викласти на паперову серветку, а потім додати в салатник.


4. Огірок крупно натерти або нашаткувати. Додати в салат.


5. Подрібнити яйця. Завдяки їм, салат не вимагає великої кількості заправки.



6. Видавити часник, викласти сметану або майонез. Перемішати.
Страву можна подавати охолодженим або в теплому вигляді. Апетитний хрускіт огірочка і аромат часнику нікого не залишать байдужим.

Дивіться також:  Святковий курячий салат з апельсином і чорносливом