Салат з виноградом, эндивием і радичио

.

Інгредієнти

Кучерявий ендивій — 1 пучок
Радичио — 1 пучок
Цибуля порей — за смаком
Виноград — чорний і зелений — по 10 шт.
Інгредієнти для заправки для салату:
Винний оцет — 1 ст. л.
Оливкова олія — 1 ст. л.
Гірчиця — 1 ч. л.
Мелений чорний перець — за смаком
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат з виноградом, эндивием і радичио

Салат готуватися 15 хвилин, і незважаючи на те, що він досить простий, смак у нього досить цікавий!

Покроковий рецепт

Виноград помити, ягоди відокремити від гілочок. Розрізати навпіл і очистити від кісточок. Цибулю нарізати кільцями.

Листя радичио і цикорію промити, обсушити і нарізати (нарвати). У глибоку миску покласти листя салатів, кільця цибулі порею і виноград.

Приготувати заправку. Змішати в невеликому посуді (склянці) оцет, оливкова олія, гірчицю. Посолити, приправити перцем. Перемішати. Полити салат заправкою і акуратно перемішати. Викласти в салатник. Салат не розрахований на тривале зберігання в холодильнику, тому що листя салату швидко втрачають свою соковитість. Так що відразу подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат-гарнір з гречаної каші з брокколі і морквою