Один з базових рецептів, з інгрідієнтами можна експериментувати, додати відварну картоплю і горошок, вийде варіація олів’є.

Інгредієнти
| мова свинячий – 1 шт. | |
| яйця – 5 шт. | |
| огірок свіжий – 3-4 шт. | |
| огірок солоний – 1-2 шт. | |
| цибуля – 1 шт. | |
| йогурт, сметана, майонез, олію – на вибір для заправки | |
| сіль, перець – за смаком | |
| оцет – для маринування лука | |
| зелень:кріп, петрушка – 2-3 гілочки |
Легкий у приготуванні, дуже ситний і корисний. Ідеальний варіант для правильного харчування.
Покроковий рецепт

Замочити в холодній воді мову на 15-20 хв.

Варити мова 1-1.30 години, різко обдаємо холодною водою для зручності чищення.

Варимо яйця

Ріжемо соломкою мову, не сильно дрібно, повинен добре відчуватися в салаті.


Чистимо і ріжемо яйця, додаємо до мови

Ріжемо огірки освежие і солоні, додаємо до решти інгредієнтів


Ріжемо цибулю, заливаємо оцтом, перемішуємо, залишаємо на 2-3 хвилини, віджимаємо і додаємо в салат


Заправляємо салат соусом на свій вибір, солимо, перчимо. Я додала йогурт. Перед подачею прикрасила зеленню.
Приємного апетиту!
