Ароматна листкова самса по-казахськи, з хрусткою скоринкою, запечена в духовці

Інгредієнти
| Тісто: | |
| борошно – 500гр | |
| вода – 300гр | |
| слив.масло – 200гр | |
| Начинка: | |
| фарш – 400гр | |
| цибуля – 300гр | |
| сіль, спеції – за смаком |
Самса-косичка по-казахськи з фаршем з листкового тіста
Покроковий рецепт

Ліпимо не дуже круте тісто з інгредієнтів, що зазначені вище.

Розкачуємо не дуже тонко тісто і мажемо отриманий пласт топленным вершковим маслом. Закручуємо його в рулет, щоб тісто вийшло листковим. Можна повторити процес ще раз.

Тепер ріжемо рулет на рівні частини

Розкачуємо кожну частину в коржик. Кладемо заздалегідь приготований фарш, змішаний з дрібно рубаним луком і спеціями. І ліпимо самсу, защипляя зверху кіскою.

Відправляємо листкову самсу в духовку, розігріту до 135 градусів на 25 хвилин. В результаті у вас вийде ніжна, ароматна самса з листкового тіста з хрусткою скоринкою.
