Самса-косичка по-казахськи з листкового тіста

Ароматна листкова самса по-казахськи, з хрусткою скоринкою, запечена в духовці

Інгредієнти

Тісто:
борошно — 500гр
вода — 300гр
слив.масло — 200гр
Начинка:
фарш — 400гр
цибуля — 300гр
сіль, спеції — за смаком

Як приготувати Самса-косичка по-казахськи з листкового тіста

Самса-косичка по-казахськи з фаршем з листкового тіста

Покроковий рецепт

Ліпимо не дуже круте тісто з інгредієнтів, що зазначені вище.

Розкачуємо не дуже тонко тісто і мажемо отриманий пласт топленным вершковим маслом. Закручуємо його в рулет, щоб тісто вийшло листковим. Можна повторити процес ще раз.

Тепер ріжемо рулет на рівні частини

Розкачуємо кожну частину в коржик. Кладемо заздалегідь приготований фарш, змішаний з дрібно рубаним луком і спеціями. І ліпимо самсу, защипляя зверху кіскою.

Відправляємо листкову самсу в духовку, розігріту до 135 градусів на 25 хвилин. В результаті у вас вийде ніжна, ароматна самса з листкового тіста з хрусткою скоринкою.

Дивіться також:  Смажені пиріжки з рисом і яйцем