Сендвічі з яйцем, капустою і сиром

Сендвічі з яйце і капустою.

Інгредієнти

Капуста — 500 гр
Яйце — 2 шт
Сир — 100 гр
хліб для тостів — 8 скибочок

Як приготувати Сендвічі з яйцем, капустою і сиром

Бувають пироги з м’ясом і капустою, млинці…Але я пішла далі-сендвічі. Іноді хочеться пиріжків з капустою, але немає часу морочитися з тестом. Витрачати півдня. Вся кухня в борошні…А пиріжки змітаються за 10 хвилин. Причому прям горячущие. Пропоную альтернативний варіант. Мінімум витрат часу і продуктів, а результат дорівнює повноцінним пиріжків з капустою.

Покроковий рецепт


Капусту ріжемо і смажимо на сковороді до готовності. Яйця відварюємо. І дрібно нарізаємо. Сир тремо на тертці.


Коли капуста готова, додаємо до неї сир і яйця. Все солимо, перчимо. Перемішуємо. Сир буде виконувати роль цементу.)Начинка готова.

Беремо білий хліб для тостів. Можна взяти зерновий.Зрізаємо шкірку. Шматочки трохи подраскатать качалкою. Для того щоб збільшити площу поверхні для начинки.



На один шматочок викладаємо начинку, так щоб краї трохи залишилися не заповненими. Іншим шматочком накриваємо. По краях трохи приминаем виделкою. Так щоб заліпити наш сендвіч.

Закладаємо в розігрітий мультипекарь. Як тільки сендвічі покриються апетитною скоринкою, готові сендвічі. Насправді можна посмажити на сковороді або в духовці. Але так як у мене є мультипекарь, використовую його.



Красиво нарізаємо. Все готово! Приємного апетиту!
P. S. Зрізані скоринки можна підсушити і використовувати, як грінки в інших стравах. Або з’їсти.

Дивіться також:  Турецький бургер з соусом Шричача