Шоколадні капкейки з шоколадним кремом

Шоколадні капкейки з шоколадним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для тіста: –
Какао – 60 г
Вода – 80 мл (окріп)
Борошно – 250 г
Сода – 1/2 чайної ложки
Розпушувач – 1 чайна ложка
Сіль – 1/2 чайної ложки
Вершкове масло – 150 г
Цукор – 200 г
Яйця курячі – 2 шт.
Ванілін – 5 г (або ванільний цукор-1 чайна ложка)
Сметана – 120 г
Для крему: –
Цукрова пудра – 180 г
Какао – 80 г
Вершкове масло – 2 столові ложки
Сир – 80 г (вершковий)
Шоколад – 150 г (від 50 % какао)

Як приготувати Шоколадні капкейки з шоколадним кремом