Готуємо смачно і корисно… Рецепт сирно-часникового хліба з покроковим приготуванням.

Інгредієнти
| Тісто для хліба: | |
| борошно – 250 г + для замісу | |
| тепла вода – 15 мл | |
| масло – 20 г | |
| цукрова пудра – 2 столові ложки | |
| сіль – 1 чайна ложка | |
| пекарські дріжджі – 7 г (1 пакетик) | |
| Для часникового масла: | |
| солоне масло – 150 г розм’якшене | |
| часник – 5 зубчиків | |
| свіжа петрушка – 1 велика жменька нарізаної | |
| свіже листя шавлії – 3 ложки подрібнених | |
| чебрець – 1 невелика гілочка | |
| цибуля – 1 нарізаний | |
| Верхній шар хліба: | |
| сир моцарелла – 200 г нарізаний тонкими скибочками |
Як приготувати Сирно-часниковий хліб
Сторінка: 1 2
