Сирно-картопляні коржі

Час приготування: 45 хвилин

З сиру твердого сорту і картоплі можна приготувати оригінальні і дуже смачні оладки, які відмінно підійдуть для повсякденного меню.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
відварена картопля — 600 г
несолоне масло вершкове — 50 г
просеянная борошно пшеничне високосортна — 60 г
тепле незбиране молоко — 120 мл
будь рослинна олія дезодорована для смаження — за вашим смаком
тонкомолота сіль кам’яна — за вашим смаком
сир будь-якого твердого сорту — 230 г
великі сирі яйця курячі — три штуки
кріп — 1 ст. ложка

Як приготувати Сирно-картопляні коржі

Смачні оладки, приготовані з картопляного пюре з сиром, обсмажені на сковороді.

Покроковий рецепт

1

Попередньо відварити картоплю, розім’яти його. Влити в посуд з ним підігріте молоко, додати м’яке вершкове масло, а також тертий твердий сир.

2

Крім того, в посуд з товченою картоплею потрібно додати збиті курячі яйця і сіль за смаком, насипати борошно, добре перемішати всі інгредієнти.

3

У сковорідку влити будь дезодорована олія. Як тільки воно добре прогріється, викласти в нього порціями картопляне тісто з сиром і приготувати пишні оладки.

4

Перекласти приготовані сирно-картопляні коржі на блюдо і подавати в теплому вигляді їх зі сметаною або сирним сиром, присипавши рубаним кропом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат «Мізерія»