Ситний омлет з домашніми пельменями

Відмінна кулінарна ідея для тих, хто віддає перевагу вранці ситні сніданки. Звичайний омлет з яєць курячих ми урізноманітнили підсмаженими пельменями. Просто і ситно!

Інгредієнти

Пельмені — 7-10 шт. варені
Масло рослинне — 3 ст. ложки
Яйце — 2 шт.
Майонез — 1,5 ст. ложки
Сіль і спеції — за смаком
Зелень сушена — за смаком

Як приготувати Ситний омлет з домашніми пельменями

Для приготування ситного перекусу потрібно мати в наявності відварені пельмені. Вони можуть бути зварені напередодні (можливо, просто у вас залишилася недоїдена порція) або проробити це перед приготуванням сніданку. Пельмені можуть бути не тільки домашніми, але і магазинними (покупними). Готуйте із задоволенням!

Покроковий рецепт

Отже, відварені пельмені відразу відправляємо підсмажуватися на сковороду в розігріту олію. Паралельно займемося приготуванням яєчної заливки для омлету. У миску розбиваємо пару курячих яєць.

Додаємо до них порцію майонезу. Можна даний продукт замінити сметаною.

Приправляємо спеціями, ми ще підсипали до інгредієнтів сушеної зелені.

Віночком збиваємо компоненти яєчної суміші до отримання однорідної маси.

Наші пельмені на сковороді підсмажилися.

До них вливаємо вийшла у нас яєчну масу.

Сковороду накриваємо кришкою, тушкуємо вміст до схоплювання яєць і одержання омлету.

Смачне блюдо з яєць і пельменів готово! Всім приємного перекусу!

Дивіться також:  Омлет зі свинячим баликом і мятою