Соковитий Минтай в клярі

Час приготування: 40 хвилин

Риба в клярі виходить ніжною і соковитою

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Риба Минтай — 3
Яйця — 2
Борошно — 200гр
Масло — 50гр
для смаження
Спеції (сіль,перець,каррі) — за смаком

Як приготувати Соковитий Минтай в клярі

Просте блюдо з риби — дуже смачно,ситно,а головне швидко !

Покроковий рецепт

1

Розморожуємо рибу, миємо, видаляємо плавці

2

Режим на шматочки , солимо, додаємо спеції

3



Готуємо тісто: Збиваємо 2 яйця, солимо, додаємо карі для кольору

4


Потім шматочки риби спочатку в борошно, потім в яйце, і викладаємо шматочки на розігріту сковороду з маслом. Обсмажуємо з кожного боку до золотистого кольору

5

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Бургер з котлетою з минтая і руколою