Рибні котлети в хрусткій паніровці

Котлети з даного рецепту обов’язково припадуть до смаку вашим коханим.

Інгредієнти

рибний фарш — 400 гр
яйце — 1 шт
молоко — 50 гр
хліб — 100 гр
кукурудзяні пластівці — 100 гр
сіль — по смаку
рослинне масло — для смаження

Як приготувати Рибні котлети в хрусткій паніровці

Всім звичні котлети вже давно приїлися і набридли. Але адже це одне з улюблених страв. Тому, я вирішила приготувати рибні котлети, але не до звичної всім паніровці, а в кукурудзяних пластівцях. З одного боку це звичайні, улюблені всіма, котлети, а з іншого оригінальне блюдо.

Готуємо такі котлетки, як і звичайні, єдина відмінність – це паніровка з кукурудзяних пластівців. Все що нам необхідно це рибний фарш, яйце, сіль, хліб, молоко, кукурудзяні пластівці.

Покроковий рецепт

Приготуємо котлетну суміш. Замочуємо хліб у молоці. Дамо йому трохи постояти, щоб хліб повністю розмокнув. Розтираємо хліб на дрібні крихти.

Додаємо розтертий хліб, яйце і сіль до рибного фаршу. Все добре перемішуємо до однорідності.

Наші котлети будемо обвалювати не як зазвичай у борошні або панірувальних сухарях, а в кукурудзяних пластівцях. Викладаємо пластівці в звичайний целофановий пакет.

Потім акуратно, щоб пакет не порвався, тиснемо пластівці до дрібних крихт.

Формуємо котлетки і обвалюють їх в кукурудзяних пластівцях.


Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло, викладаємо котлети, обвалені в кукурудзяних пластівцях. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Час смаження близько 7-10 хвилин.

Готові котлети викладаємо в блюдо. Подавати такі котлети можна з будь-яким гарніром, овочами, салатом. А так само відмінно підійдуть для бутербродів. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Річкова форель запечена з овочами