Піца – бомба! Незвично, дуже смачно і швидко.
Інгредієнти
шинка — 400 г | |
консервовані ананаси — 850 мл | |
листкове тісто — 1 упак. | |
цибулина — 1 шт | |
сир — 300-400 г | |
соєвий соус — 2 ст. л. | |
цукор — 1 ст. л. | |
борошно — 3 ст. л. | |
рослинне масло — 1 ст. л. | |
майонез — 2 ст. л. | |
кетчуп — 2 ст. л. |
Піца робиться на готовому листковому тісті. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить два дека смачної піци. Можна використовувати абсолютно будь-яку начинку, але сьогодні зробимо солодку піцу. Її дуже люблять дітки, ось разом з ними і можна буде приготувати. Процес зовсім нескладний.
Покроковий рецепт
Ріжемо цибулю півкільцями.
Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.
Тепер «карамелізуем» лук: додаємо в сковороду соєвий соус і цукор, перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин.
Ріжемо шинку кубиками.
Відкриваємо банку з консервованими ананасами. Якщо ананаси шматочками, просто зливаємо воду. Якщо кружечками – нарізаємо.
Трьом на крупній тертці сир.
Тепер, коли всі інгредієнти готові, розкачуємо тісто.
На основу намазуємо майонез і кетчуп тонким шаром. Зверху викладаємо карамелізований цибулю, шинку, ананаси.Засипаємо начинку сиром, чим більше – тим смачніше. Перевірено.
Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готове. Приємного апетиту!