Стручкова квасоля в яйці

Рецепт страви легкий і смачний

Інгредієнти

Стручкова квасоля — 0,5 кг
Вершкове масло — 50 грам
Кріп — 0,5 пучка
Яйця — 3 шт
Сіль, перець — за смаком

Як приготувати Стручкова квасоля в яйці

Рекомендую вибирати дозрілі стручки, вони швидше варяться

Покроковий рецепт

Перед приготуванням квасолю необхідно ретельно помити і відрізати хвостики з двох сторін

У каструлю наливаємо воду, солимо, перчимо і доводимо до кипіння.Після того, як вода закипіла, висипаємо туди квасолю і варимо до повної готовності (30 хвилин).

Після того, як квасоля зварилася, зливаємо воду і додаємо до квасолі вершкове масло. Обсмажуємо до рум’яної скоринки

До рум’яної квасолі додаємо яйця і кріп. Доводимо страву до готовності, постійно помішуючи.

Після того, як яйце повністю просмажене ще раз присолите і накрийте кришкою на 5 хвилин, щоб страва настоялося.

Дивіться також:  Соковиті котлети з баранини