
Інгредієнти
| Вершкове масло – 30 гр. вершкового масла (1,5 ст. л.) | |
| Свиняча вирізка – 500 г | |
| Сіль – 2 г (1/4 ч. л.) | |
| Мелений чорний перець – 0,4 г (одна щіпка) | |
| Вершкове масло – 25 г | |
| Оливкова олія – 25 г | |
| Морква – 170 г (2 шт.) | |
| Часник – 25 г | |
| Гвоздика – кілька | |
| Імбир 20 г | |
| Брокколі – 400 г | |
| Топінамбур – 400 г | |
| Сік апельсиновий – 80 мл | |
| Вино біле сухе – 80 мл | |
| Вода – 350 мл | |
| Сіль – 2,5 м | |
| Мелений чорний перець – 0,4 г | |
| Апельсин – скоринка апельсина | |
| Вершки – 200 г |
