Інгредієнти
Вершкове масло – 30 гр. вершкового масла (1,5 ст. л.) | |
Свиняча вирізка – 500 г | |
Сіль – 2 г (1/4 ч. л.) | |
Мелений чорний перець – 0,4 г (одна щіпка) | |
Вершкове масло – 25 г | |
Оливкова олія – 25 г | |
Морква – 170 г (2 шт.) | |
Часник – 25 г | |
Гвоздика – кілька | |
Імбир 20 г | |
Брокколі – 400 г | |
Топінамбур – 400 г | |
Сік апельсиновий – 80 мл | |
Вино біле сухе – 80 мл | |
Вода – 350 мл | |
Сіль – 2,5 м | |
Мелений чорний перець – 0,4 г | |
Апельсин – скоринка апельсина | |
Вершки – 200 г |