Яйця пашот вийдуть у всіх

Час приготування: 10 хвилин

Повітряна структура, ніжний жовток, що може бути смачніше.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Яйця — 2 шт.
Хліб — 2 тоста
Овочі — за бажанням

Як приготувати Яйця пашот вийдуть у всіх

Перепробувавши купу способів приготування яєць пашот, перепсував не один десяток яєць. І ось він, самий найлегша і кращий спосіб приготування, який вийде у кожного.

Покроковий рецепт

1


Доводимо воду до кипіння в каструлі, і паралельно підсмажуємо наш хліб на сухій сковорідці.

2


Зменшуємо вогонь, вода не повинна кипіти, а тільки пузиритися. Розбиваємо яйце в сито, має стекти непотрібний білок, який часто дає некрасиві волокна у страві.
І відправляємо його відразу в каструлю.
Повторюємо теж саме і з другим яйцем.

3



Залишаємо яйця на 2-3 хвилини в киплячій воді.
Виймаємо шумівкою і викладаємо на приготовленые тости.
Подаємо з овочами.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Мясо по-французьки з курячого філе