Запіканка з яловичої печінки дуже корисна.

Інгредієнти
| Яловича печінка – 300 грам | |
| Молоко – 200 мл | |
| Манна крупа – 3 столові ложки | |
| Яйце – 1 шт | |
| Сіль, перець – за смаком |
Як приготувати Запіканка-пиріг з печінки
Яловича печінка це корисний і дієтичний продукт. Пропоную спробувати дуже простий рецепт цієї страви в якому немає нічого зайвого. У такому вигляді яловичу печінку можна давати дітям, починаючи з року.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти. Печінка подрібнити в блендері.

До печінки додати манну крупу.

Потім додати яйце і молоко, сіль, перець. Все ретельно перемішати.

Виливаємо отриману масу у форму для випічки. Ставимо в духовку на 150 градусів на 40 хвилин.
Запіканка готова! До готового блюда можна додати сметану або соус за смаком. Приємного апетиту!
