Запіканка сирна

Час приготування: 35 хвилин

Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо. Потребує мінімум продуктів.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Сир — 500 гр.
Сметана — 200 гр.
Масло вершкове — 120 гр.
Манна крупа — 4 столові ложки
Цукор — 5 столових ложок
Яйце — 1 шт.

Як приготувати Запіканка сирна

Запіканка — це улюблене блюдо як дорослих, так і особливо дітей. Діти просто обожнюють її.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі інгредієнти, що входять до складу страви.

2

Покласти сир в миску і розім’яти його вилкою.

3

Розтопити 100 грам вершкового масла і додати до сиру.

4


Яйце збити з цукром і додати до сиру, перемішати.

5

Додати 3 столові ложки манної крупи і перемішати.

6


Сковороду змастити вершковим маслом і посипати манною крупою.

7

Викласти в підготовлену сирну масу в сковороду.

8


Зверху змастити сметаною.

9

Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати приблизно 30 хвилин (до появи рум’яної скоринки).

10

Запіканка готова. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибні котлети з філе оселедця