Ніжне суфле з телятини з морквою

Крім того, суфле з ніжною телячої вирізки не містить грубі волокна, що прекрасно засвоюється організмом, тому його можна включити в дитяче меню.

Інгредієнти

сире перепелине яйце — одна штука
невелика морква — одна штука
вирізка теляча — 120 г
харчова сіль — за смаком
крупа манна високоякісна — 20 г
розм’якшене масло вершкове несолоне — за смаком
нежирне молоко — чверть склянки

Як приготувати Ніжне суфле з телятини з морквою

Суфле з телячої вирізки, приготоване на пару, можна включити в дієтичне та лікувальне меню. Це легке і ніжне блюдо рекомендується готувати також тим, хто відновлюється після операції або тривалої хвороби.

Це ніжне м’ясне суфле є відмінним дієтичним блюдом, так як воно відрізняється невеликою калорійністю, до його складу не можна знайти ні грама жиру.

Покроковий рецепт

Нарізати маленькими кубиками очищену моркву і відправити її в миску, після цього промити телячу вирізку. Нарізати м’ясо маленькими шматочками і відправити в миску.

Подрібнити і додати розм’якшене вершкове масло, перепелине яйце. Додати в миску манну крупу. Потім перемішати інгредієнти таким чином, щоб вийшла маса однорідної консистенції.

Влити в неї молоко. Добре перемішати м’ясну масу так, щоб вона придбала консистенцію дуже густий сметани, після цього розподілити її по порційних формочках.

Підготувати каструлю, влити в неї воду і прогріти в режимі «Гасіння», потім встановити насадку з формочками.

Як тільки вода почне кипіти, встановити режим «Варка на пару» і готувати в мультиварці суфле з ніжної телятини протягом півгодини.

Дивіться також:  Картопляна запіканка з свино-яловичим фаршем