Хрусткий підсмажений хліб з різними наповнювачами чудово підійде на сніданок або обід до супу. Спробуйте це смачно!

Інгредієнти
| Багет – довгий батон | |
| Рослинне масло – для смаження хліба | |
| Яйця курячі – – | |
| Соус гуакамоле – – | |
| Помідори черрі – – | |
| Кріп – – |
Як приготувати Брускети з гуакамоле
.
Покроковий рецепт

Довгий (французька) батон нарізати товщиною в 1-1,5 см. Обсмажити з обох боків на олії до золотистого кольору.

Відварити яйця, остудити, нарізати кружальцями. Викласти гуртки яєць на хліб. Поруч викласти соус гуакамоле. Як зробити соус гуакамоле.

Прикрасити половинкою помідора черрі і кропом.

Подавати з гарячим чаєм. Приємного поїдання!
